DALGAKIRAN BASINÇLI HAVA A.Ş.

Kurulduğu günden bu yana hızla büyüyen Dalgakıran Kompresör, 1965 yılında İstanbul Karaköy’de 25 m2 alan üzerine kuruldu. Türkiye'nin en büyük endüstriyel kompresör üreticisi ve ihracatçısı olan firma bugüne kadar yaptığı yeni yatırımları ile bugün toplamda 25.000 m2 kapalı alana sahip, birbirine entegre üç fabrika ile İstanbul Sancaktepe’de üretimini gerçekleştirmeye devam etmektedir.
Dinamik kadrosu ile küreselleşen pazarda müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdüren Dalgakıran Kompresör, yurtiçinde kendi organizasyonu ve distribütör ağı ile ülke çapında Türk Sanayisine hizmet etmektedir.

Dalgakıran, sürekli gelişen teknolojisi, yüksek performanslı ürünleri ve sınırsız müşteri memnuniyeti ile dünyada basınçlı hava sektöründe öncü firmalardan biri olmayı hedeflemektedir. Bu kapsamda üretiminin % 70’ini 100’ün üzerinde ülkeye ihraç eden Dalgakıran, yurtdışında ayrıca Rusya, Ukrayna ve Almanya’da kendi şirketleri ile hizmet vermektedir. Firma farklı lokasyonlar da satış ve dağıtım kanallarına sahip olup, ulaşılması en güç bölgelere dahi geniş servis ağı ile hizmetini sürdürmektedir. Yurtdışına sektöründe gerçek anlamda marka olarak açılan ve buna yönelik stratejiler uygulayan Dalgakıran’ın hedefi dünyadaki ilk 5 kompresör üreticilerinden biri olmaktır.

Dalgakıran Kompresör % 100 yerli sermayeyle kurulmuş olup, ürünlerin gelişimi şirketin bünyesinde yer alan Ar-Ge departmanları tarafından gerçekleştirilmektedir. Kompresör ve basınçlı hava teknolojilerinde Türkiye’nin ilk ve tek Ar-Ge merkezi olmak için çalışmalarını sürdüren Dalgakıran ar-ge kadrosu yalnızca kendi tasarımı olan ürünleri üretmektedir. Ayrıca Ar-Ge ekibinin liderliğinde enerji verimliliği avantajı sağlayan kompresörler üretmekle birlikte standart kompresörlerin enerji verimliliği sağlanması için opsiyonlar sunmaktadır.

Türkiye ve dünya da otorite kabul edilen kurumlar tarafından verilen ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, Türk ve Fransız Loydu, Marine Tip Onay Sertifikaları, CE ve Ürün Güvenliği Sertifikasyonu, TSE, TSEK, GOST-R, UKRSEPRO ve Turqum gibi bir çok kalite sertifika ve belgesine sahiptir.

Tamamı CE Sertifikasına sahip olan Dalgakıran ürünleri bu sertifika gereği, Makine Direktifi ile birlikte elektriksel olarak da LV (Low Voltage) ve EMC (Electromagnetic Compatibility) gibi güvenlik testlerine tabii tutulmaktadır.

Kurulduğu günden itibaren kalitesi ile dikkat çeken Dalgakıran kompresör’ün ürünleri arasında; kayış-kasnak ve direk akuple yağlı, yağsız sabit ve değişken hızlı vidalı kompresörler, tek ve çift kademeli pistonlu kompresörler, pistonlu buster kompresörler, denizcilik ve enerji istasyonlarına yönelik yüksek basınçlı start havası kompresörleri, Pet şişirme makinaları için buster kompresörler, alçak basınçlı silobas kompresörler, demiryolu taşıtları için vidalı ve pistonlu hava kompresörleri, dizel motorlu seyyar kompresörler, basınçlı hava kurutucuları, filtre grupları ve tankları ile jeneratörler ve soğutma sistemleri yer almaktadır.

50 yıldır kompresör sektöründe yer alan firma ürün gamına ve güçlü referansları arasına her geçen gün bir yenisini daha ekleyerek daha da büyümeye devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eyüp Sultan Mahallesi Yanyol Üzeri Müminler Cad. No: 70/A, 34885, SANCAKTEPE İSTANBUL
+90-216-311 71 81
+90-216-311 71 91 & 92

Firma İletişim Formu



32.817 kez görüntülenmiştir