AKYAPAK ULUSLARARASI DIŞ TİCARET MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

AKYAPAK makineleri otomotiv, denizcilik, havacılık, inşaat, ısıtma-soğutma, enerji, petrokimya, savunma sanayisi gibi küresel ekonomiye yön veren pek çok alanda müşterilerine yüksek kaliteli üretim ve uygulama çözümleri sunuyor. Bugün Mitsubishi, Mercedes, Harley Davidson ve Rolls Royce gibi dünya devlerinin fabrikalarında, TAİ ve ROKETSAN ile de Türk Havacılık ve Savunma Sanayilerinde AKYAPAK makineleri çalışıyor. İstanbul Atatürk Havalimanı, Atatürk Olimpiyat Stadı, Formula 1 İstanbul Park tribünleri gibi ünlü yapılarla otomobiller, motorsikletler, gemiler, uçaklar, havaalanları, köprüler, statlar, çelik konstrüksiyon binalar, gökdelenler, rüzgar türbinleri, benzin istasyonları gibi hayatın hemen her alanında karşılaşılabilecek daha bir çok araç ve yapının üretim ve inşa süreçlerinde AKYAPAK makinelerinin imzası bulunuyor.
AKYAPAK, ürettiği sac, boru ve profil bükme makinelerini dünyaya AKBEND markası ile pazarlıyor. AKYAPAK’ın “AK” hecesi ile İngilizce “bükmek” anlamına gelen “bend” sözcüğünün birleşmesinden oluşturulan AKBEND adı, sağladığı güvenle sektörde önemli bir konuma yerleşti. AKYAPAK, Dünya’da da Türkiye’de de öncülerinden olduğu delik delme hatları için de AKDRILL markasını kullanıyor. Bu isim de “AK” hecesi ile İngilizce “delmek” anlamı taşıyan “drill” sözcüğünün birleşiminden doğdu. Bu markalar AKYAPAK’ın dünya genelindeki güçlü imajına yeni boyutlar kazandırdı. Oxy ve plasma kesim makineleri ise AKYAPAK markası ile üretiliyor.

AKYAPAK, müşterilerine her zaman daha iyi ürünler sunabilmek için AR-GE departmanına önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Sürekli geliştirdiği metal işleme teknolojileri ile yılda ortalama iki bin adetin üzerinde makine üreten AKYAPAK, müşteri portföyünü her geçen yıl daha da genişletiyor, sektörel ve bölgesel anlamda pazarını çeşitlendiriyor. Yakaladığı yüksek kalite ile Avrupa ve Amerika gibi dünyanın en güçlü pazarlarında rekabet gücünü kanıtlayan AKYAPAK, yeni pazarlar keşfetme konusunda da iddiasını sergiliyor. Bu özellikleri ile AKYAPAK, farklı sektörlerde üretim yapan, beş kıtaya yayılmış yüzlerce kurum ve kuruluşun çözüm ortağı haline geldi. AKYAPAK, kendisini sürekli yenileyen yapısıyla gelişmeye devam ettiği gibi, makine parklarını geliştirme çabasında olan müşterileri için de aynı zamanda bir danışman gibi çalışıyor.
AKYAPAK, 2 mm’den 200 mm kapasitesine kadar üç / dört toplu konvansiyonel ya da NC ve CNC kontrollü hidrolik silindir makineleri ile adını dünyaya duyurdu. 4 toplu hidrolik silindirlerde NC ve CNC kontrollü sistemleri de müşterilerine sunması, Akyapak’ın etkileyici AR-GE performansını ortaya koyuyor. Başta silindir bükme olmak üzere ürettiği metal bükme, kesme ve delme makineleriyle dünya genelinde tercih edilen AKYAPAK, geliştirdiği yenilikler sayesinde her zaman alanının öncüsü olmayı başarıyor. Silindir makinelerini, eklediği donanımlarla rüzgâr kulesi bükebilecek şekilde geliştiren AKYAPAK, rüzgar enerjisi sektöründe de hatırı sayılır bir yer edindi. Bu arada AKYAPAK, çelik yapı işlerinde ileri teknoloji sunan ADM Delik Delme Hatları ile de dünyanın sayılı üreticilerinden biri olarak adını sektöre yazdırdı.

Üretilen makinelerin CNC ve yazılım programları ile teknolojik altyapıları da sürekli iyileştiriliyor. Böylece AKYAPAK Makineleri, her üretimde daha işlevsel hale getiriliyor. Bu da AKYAPAK’ı daha tercih edilir kılıyor. AKYAPAK’ı hem Türkiye hem de dünya genelinde ilk tercihlerden biri yapan özelliklerin başında ise titiz kalite kontrol süreçleri, imalatta kullanılan her bir parçanın özenle denetimden geçirilmesi ve dünyaca markalaşmış malzemelerin kullanılması geliyor. Sipariş kabulden mamul montajına kadar geçen tüm süreçlerde aynı yüksek kalite, yüksek hız temeline oturan müşteri odaklı yaklaşım, AKYAPAK’ın üretim felsefesini oluşturuyor. Bu felsefe, çok az üreticinin ulaşabildiği müdahale ve çözüm hızı ile satış sonrası servis hizmetlerinde de kendisini gösteriyor. CE, ISO 9001-2000, Ukas 005, TSEK ve TURQUM sertifikaları ise AKYAPAK’ın kalitesini ve yüksek standartlarını resmi olarak da kanıtlıyor. İşte tüm bu özelliklerden dolayı AKYAPAK’ı seçenler bu seçimi neden yaptıklarını iyi biliyor.

En iyi, en üst seviyede kaliteyi elde etmek için yıllarca taviz vermeden çalışan AKYAPAK, 50. yılını gururla kutladığı 2012’de de sonrasında da gerçekleştireceği ilklerle hep alanının öncüsü olacak. AK-YAPAK ismi, AKBEND ve AKDRILL markaları ile birlikte her zaman yenilikçilik, çağdaşlık ve güvenilirliğin temsilcisi olarak geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam edecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hasanağa OSB Mah. HOSAB Sanayi Cad. No:62, 16225, NİLÜFER BURSA
+90-224-280 75 00
+90-224-280 75 01

Firma İletişim Formu



31.026 kez görüntülenmiştir