ULTRAPAK MAKİNA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

2004 yılından bugüne kadar kendi üretim tesislerinde kullanılmak üzere tasarlamış olduğu makineleri ve makineler de kullanmış olduğu ultrasonik kaynak metodu sayesinde kaliteli ürünü hızlı üreterek bu sektöre Dünya’da da yön vermektedir. Firmamız kullanmış olduğu makine ve üretmiş olduğu ürünlere ait 23 adet patent ve faydalı model sahibidir. Firmamızın amaçlarından ilki sahip olduğumuz bu patent ve faydalı modellerinin ticarileştirilmesi ve piyasaya sunulmasıdır. Böylece sektörün gelişimini hızlandırmak, lojistik ve kalite yönüyle Uzakdoğu pazarında yaşanan sorunlara alternatif oluşturarak bu sektörde ülkemizi dünya pazarı haline getirmek, bununla da toplamda bir istihdam alanı açmaktır. İkinci ve en önemli amaçlarından biri ise ülkemizin teknolojik makine ihtiyacında sorun yaşadığı ithalatçı ülke konumundan, teknoloji üreten ve bunu ihraç eden bir ülke konumuna geçmesine katkı sağlamaktır.

Ultrapak, non woven kumaşın ultrasonik kaynak sistemi kullanılarak taşıma çantası üretilmesi hedefi ile yola çıkmış başarılı sonuçların açtığı pazar sayesinde devamlı gelişen Türkiye’nin ilk yerli nonwoven taşıma çantası kesim makinasını üreten, devamında ihtiyaçlar yönünde gelişen teknoloji ve Ar-ge firmasıdır.

Non woven kumaş geri dönüştürülebilir ve tekrarlı kullanıma uygun olmasından dolayı çevre dostu çanta üretimi için uygun bir ham maddedir. Ultrasonik, kaliteli kaynak kuvveti olan ve seri üretime imkân veren teknolojidir. Uygun ham madde ve teknolojinin birleşimi ultrasonik kaynaklı non woven torbalar geleceğin ambalaj ürünüdür. Ultrapak bu iki gücün birleşimini referans alarak üretimine başladığı makinalar ile ambalaj sektörüne yön verecek teknolojileri geliştirmektedir. Üretimimiz makinalar sadece PP non woven üzerine odaklanmamıştır, PP woven olmak üzere birçok farklı filmin kullanımına uygundur.

Taşıma reklam çantası üretiminde pazarın ihtiyaçlarına cevap vermek adına farklı model çantalar üretebilen makinalar tasarlayan firmamız, sektörü kapsayan ve yön veren öncü konumunu büyük bir zevk ile sürdürdüğümüz Ar-ge çalışmalarına borçluyuz.

Ultrasonik Çanta Kesme Makinası
Ultrasonik Yarı Otomatik Sap Kaynak Makinası
Ultrasonik Dip Kaynak Makinası
Ultrasonik Biye Kesme Makinası

 

 

 

 

 

Akçaburgaz Mh. 3065.Sk. No:2/14, 34522, ESENYURT İSTANBUL
+90 212 577 2277
+90 212 577 3377

Firma İletişim Formu



8.493 kez görüntülenmiştir