TAMSAN KOMPRESÖR SAN. ve TİC. A.Ş.

Şirketimiz, 1980 yılında Başkent Ankara'da kurulmuş olup, hava kompresörleri imalatı yapmak üzere üretim hayatına başlamıştır.

İlk yıllarda pistonlu tip kompresörlerin imalatı yapılmış olup yine o yıllarda üniversal tezgahlar, imalatı yapılan parçalar, teknolojinin hızla gelişmesi ile yerini (CNC) bilgisayar kontrollü tam otomatik tip tezgahlara ve otomasyonel sistemlere bırakmıştır.

Firmamız yeni yatırımları ile 8000 m2'lik yeni ve modern fabrikasında sektördeki talepleri en hızlı ve en kaliteli şartlarda üretmektedir. Basınçlı hava sektöründeki gelişmelere paralel olarak vidalı tip kompresörlerin üretimine başlanmıştır.

Şu anda, dünyada kullanılmakta olan ve büyük kabul gören vidalı tip kompresörler ile ürün yelpazesi iki misline çıkartılarak, toplamda 60'tan fazla değişik tip ve seçenekte, kullanıcıya değişken alternatifleri seçebilme imkanı verilmiştir.Üretimimizde ; 350 Lt/dk.' dan başlayan atölye tipi tank üstü pistonlu kompresörlerden, 43700 Lt/dk. (43 m³/dk.) kadar değişik tiplerde elektrik motorlu sabit ve dizel motorlu seyyar modeller üretilebilmektedir.

Yurt geneline dağılmış olan geniş bir servis ve satış sonrası hizmet ağı sayesinde kullanıcıya çok kısa sürede ulaşabilme imkanı sağlanmaktadır. Kalite Yönetim şekillerinden TSEK ve Uluslararası kalite sertifikası olan ISO 9001 Belgesi alınarak kalite belgelendirmesi yapılmıştır. Avrupa kalite normlarına göre üretim yapan firmamız CE Belgesini de kalite standardına dahil etmiştir. Firmamız başta İngiltere, İsrail, Rusya, Suudi Arabistan olmak üzere çeşitli ülkelerde ihracat faaliyeti gerçekleştirmekte olup, birçok ülkede satış ve bayi ağını geliştirmeye devam etmektedir.

Dünya pazarlarına, çeşitli yurtdışı fuar organizasyonlarına ürünlerimiz ile katılarak, kalite,çeşit,adet,fiyat ve satış sonrası hizmetlerimizi sunarak uluslararası pazarda bir marka olarak var olduğumuz ve her platformda yarışabilecek seviyede olduğumuz bir Türk markası olarak kanıtlanmıştır.

Hedefimiz, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında etkinliğimizi her gün bir adım daha arttırarak, ülkemizin ekonomik gücünün gelişmesine katkıda bulunmaktır.

 

 

 

 

 

 

100. Yıl bulvarı no :50 Ostim, 6374, YENİMAHALLE ANKARA
+90 312 354 66 22
+90 312 354 75 34

Firma İletişim Formu



13.905 kez görüntülenmiştir