PDS PROFİL DİLME SAC MAKİNALARI SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş.

Bağlı bulunduğu Grubun yarı mamül üretimi yapmasından ötürü; edinilen tecrübeleri ve bilgi birikimini makina imalatına da yansıtması ile gücünü ve know-how’ını pekiştirmiştir. Hem mamül hem de bu ürünleri üreten makinaları üretmesi açısından dünya da başka bir firma örneğine rastlanmamaktadır. Buna ek olarak Pds Makina Ar-ge çalışmalarına da azami önemi göstererek dünya pazarında rekabet edebilecek koşullarda uygun maliyetli ve en kaliteli ürünleri imal etmek için çaba sarf etmektedir.

Bir çok projesinde TÜBİTAK’tan (THE SCIENTIFIC AND TECHNOLOGICAL RESEARCH COUNCIL OF TURKEY) ödül almış olup ve destek görerek imalat yapan firmamız en son teknoloji 3 boyutlu Cad programları ile tasarımlarını ve analizlerini yapmakta ve Cam programları ile de imalatlarını yürütmektedir.

Firmamız teklif ve sunumlarında başlangıçtan son safhaya kadar rehberlik, yer seçimi, temel inşaat, personel eğitimi, hatların kurulumu ve operasyon asistanlığı gibi konularda müşterilerine en akılcı ve verimli çözümleri sunarak tecrübelerini paylaşmaktadır. Pds Makina çok önemsediği teknik servis ve yedek parça temini/tedariği ile de satış sonrası desteğini vererek müşterilerinin daima yanında olarak hizmet vermektedir.

Tepeören, İstanbul Tuzla OSB 8. Cadde, No:1, Kat:1, 34959, TUZLA İSTANBUL
+90 0216 593 39 30
+90 0216 593 39 35

Firma İletişim Formu



13.728 kez görüntülenmiştir