KONHİDROLİKSAN FARUK USTA HİDROLİK PRES MAKİNE SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

1982’den bugüne yılların vermiş olduğu tecrübe ve deneyimler ile birlikte hidrolik pres sektöründe markalaşma yolunda giden KONHİDROLİKSAN FARUK USTA HİDROLİK PRES, kaliteli üretimi gaye edinip, yatırımlarını bu gayenin gerçekleşmesi için planlamaktadır. Edindiğimiz tecrübeler müşterilerimize optimum fayda sağlama ve güvenilirlik unsurlarının sağlanmasında verdiğimiz garantidir. Entegre çözümler üretip, farka fark katan firmamız yeniliklerin takipçisi değil öncüsü olmayı istemektedir.
Uzman kadrosu ile kurumsal yönetim amacını gözeten KONHİDROLİKSAN ülkesinde yakaladığı başarıyı yurtdışında da yakalamak için profesyonel üretimler gerçekleştirmektedir.

KONHİDROLİKSAN olarak temel hedefimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayacak üstün kalitede hidrolik presler üretmek ve satış sonrası servisi ile hizmetler sunarak, sağlıklı ve sürdürülebilir büyümeyi sağlamaktır.

Ürün kalitesi ve dayanıklılığı, teknolojisi, fiyatı, satış sonrası hizmetleri ile müşteri memnuniyetini sağlayarak Türkiye ve dünya pazarında tercih edilen marka olmaktır.

Misyonumuz

Ürünlerimiz, çözümlerimiz, satış sonrası hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerimizin ilk tercihi olarak, çalışanlarımız, ülkemiz ve müşterilerimiz için değer oluşturan bir şirket olmaktır.

Vizyonumuz

En iyilerin çalışmak istediği ilham veren bir marka ve şirket olarak, müşterilerimize büyük fayda sağlayan ürün, sistem, hizmet ve çözümlerin üretilmesini sağlamaktır.
Pazar lideri olmanın getirdiği sorumluluk, bizlere daha iyiyi, daha güçlüyü ve daha yenilikçi olmayı yüklemektedir.

Atölye tipi hidrolik presler
Tablalı atölye tipi hidrolik presler
Hidrolik büküm presleri
Hidrolik hortum sıkma presleri
Hidrolik C tipi presler
Hidrolik C tipi özel amaçlı hidrolik presler
Hidrolik C tipi sıvama presleri
Hidrolik H tipi ütüleme presleri
Hidrolik H tipi sıvama presleri
Hidrolik kolonlu tek ve çift tesirli presler
Hidrolik saç desen presleri
Hidrolik sıcak kauçuk presleri
Hidrolik platine doğrultma presleri
Hidrolik pompalar
Hidrolik silindirler

 

 

Fevzi Çakmak Mah. 10756 Sk. No:1F, 42050, KARATAY KONYA
+90 332 346 00 12
+90 332 346 00 12

Firma İletişim Formu



12.972 kez görüntülenmiştir