İ-MAK REDÜKTÖR VARYATÖR SAN. ve TİC. A.Ş.

İMAK Redüktör Varyatör Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kurulduğu 1973 yılından beri sürekli gelişen vizyonu ile toplam kalite anlayışından taviz vermeksizin faaliyetlerini sürdürmektedir.

Şirketimiz 1998 yılından beri 16.000 m2 alan üzerinde modern fabrika binasında, Helisel Dişlili Redüktörler, Sonsuz Vidallı Redüktörler, Mekanik Varyatörler konusunda son teknoloji üriinü CNC İşleme Merkezleri, CNC Tornalar, CNC Dişli Profil Taşlama ve CNC Dişli Kontrol tezgahları ile kaliteli, güvenilir, sessiz ve titreşimsiz redüktörler üretmektedir.

İMAK müşteri memnuniyeti, odaklı kalite anlayışı ile hizmet veren ve sürekli gelişen bir organizasyon olmayı başarmıştır. Küçük, orta ve büyük ölçekli firmalardan uluslararası firmalara kadar geniş bir yelpazede en yeni teknoloji ile her zaman kaliteli ürün ve hizmet sunmaya devam etmektedir. Konusunda uzman kadrosu, satış öncesi ve sonrası hizmetleri ile her zaman müşterilerinin yanındadır.

Vizyonumuz
Kurumsal yönetim sistemleri ve lider teknolojiye sahip üretim altyapısı ile küresel düzeyde ürünleri tercih edilen, ulusal pazarda redüktör deyince akla ilk gelen şirket olmaktır.

Misyonumuz
Katkı sağladığımız sektörlerde, tüm paydaşların haklarını gözeterek ihtiyaca uygun, hızlı ve doğru çözümler üretmektir. Bu misyonu gerçekleştirebilmek için hedeflerimiz:
Müşteri ilişkilerinde, pazar araştırmalarında, sektörel gelişmelerin takip edilmesi ve uyarlanmasında, rakiplerinden hızlı ve rakiplerine model teşkil eden bir anlayışla etkin, verimli ve sürekli gelişen bir sistem kurmaktır.
Milli kültürümüzü ve milletimizin öz değerlerini benimsemek; diğer taraftan evrensel değerlere ve etik kurallara özen ve saygı gösteren bir kurum kültürü oluşturmaktır.
Güçlü özelliklerini, müşterinin algılamasını, fark etmesini ve inanmasını sağlayıcı pazarlama faaliyetlerini uygulayarak; tüm paydaşlarına sorumluluk bilinci, dürüstlük ve taahhütlerine sadakati yansıtır bir iş ahlakını benimsediğini fark ettirerek; İ-Mak’ı Türkiye’de güvenilir, yenilikçi ve güçlü bir marka haline getirmektir.
Müşterilerine satış öncesinde ve satış sonrasında daima hizmete devam ederek, son teknolojiye sahip ürünleri müşterilere hızlı bir şekilde ve makul fiyatlarla sunmaktır.
Karlılık, verimlilik ve etkinlik esasları çerçevesinde uluslararası ölçekte endüstriyel pazarlarda rekabet edebilecek ürün kalitesine ve standardizasyonuna ulaşmak, etkin ve verimli kaynak yönetimi için sürekli iyileştirme faaliyetlerini sürdürmek ve bunlara uygun olarak üretim ve alt yapı tesislerine sahip olmaktır.
Çalışanlardan gelen tüm görüş, öneri ve şikayetleri hassasiyetle değerlendirerek çalışan memnuniyetini ve aidiyetini azami düzeyde tutan, güçlü bir işveren markasına sahip olmaktır.

IMAK Gearbox Team

Kaldırma Grubu {Vinç} Redüktörler (IRC Serisi)
Sonsuz Vidalı Redüktörler (S Serisi)
Monoblok Helisel Dişli Redüktörler (İR Serisi)
Paralel Milli Redüktörler – (YP Serisi)
Helisel Konik Dişlili Redüktörler – (IRK Serisi)
Sonsuz Vidalı Redüktörler – (IRS Serisi)
Helisel Sonsuz Vidalı Redüktörler (İRSD Serisi)
Kovan Montajlı Redüktörler (İRO Serisi)
Ağır Hizmet / Extruder Tip Redüktörler (A / AE Serileri)
Aeratör Tipi Redüktörler (4DS Serisi)
Özel Tip Redüktörler (AD / ADS / İRAEM Serileri)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şeyhli Mh. Sanayi Cd. No:1, 34906, PENDİK İSTANBUL
+90 216 378 03 26
+90 216 378 06 86

Firma İletişim Formu



17.262 kez görüntülenmiştir