GÖKÇÜOĞLU MAKİNA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

Firmamız tarafından üretilen silindirik ovalama makineleri; 2 roleli, 3 roleli ve özel ovalama makineleri olarak çeşitlendirilmiştir.
• 2 roleli ovalama makinelerimiz; 3 ila 120 ton ovalama gücü arasında, 0,5 ile 14 hatve arasında, yürütmeli, bas-çek, tırtıl ovalama, spline diş açma, parlatma işlemlerini yapmaktadır. Kızaklı ve kolonlu çeşitte makinelerimiz mevcuttur.
• 3 roleli ovalama makineleri; 3 ila 150 ton arasında, 0,5 ile 16 hatve arasında boru ve dolu malzemeleri şekillendirmek için kullanılır.
• Özel ovalama makineleri; bazı iş parçalarının üretim süreçlerine göre 2 ve 3 roleli ovalama makinelerinin türevleri olarak üretilmektedir. Örnek olarak; Tren ray civatalarının sıcak olarak şekillendirilmesi, rotil iş parçalarının hem parlatma hem de diş açılma işlemlerinin en verimli ve hızlı şekilde yapılması, sayılı spline diş açma ve hassas spline profillerin açılabilmesi gibi sebeplerden dolayı özel üretim makineler bu başlık altında değerlendirilmektedir.
• Talep edildiğinde otomasyonlu besleme ve boşaltma üniteleri tarafımızca tasarlanıp üretilebilmektedir.
- Tüm makinelerimiz CE sertifikalıdır
- Elektrik, hidrolik komponentlerin hepsi CE sertifikalı olup, tüm dünyada yedek parçası bulunabilecek ve kolay ulaşılabilecek ürünler kullanılmaktadır.
- Makinelerimizde, 2 yıl mekanik garanti vardır.
- Satış sonrası hizmetlerde müşteri memnuniyeti ön planda tutulmaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metal İşleri Sitesi 3 Cadde No: 86, 35470, MENDERES İZMİR
+90-232-257 69 69
+90-232-257 52 54

Firma İletişim Formu



24.230 kez görüntülenmiştir