ERHA MÜHENDİSLİK MAKİNA SANAYİ İMALAT ve TİC. LTD. ŞTİ.

ERHA MÜHENDİSLİK 1988 yılında gelişmekte olan ülke sanayisini mühendislik hizmetleriyle en yeni teknoloji yeni ekipmanlar ve özel dizaynlar ile desteklemek amacıyla kurulmuştur.

Geçen zaman içerisinde tecrübelerimizi ve müşteri tabanımızı genişleterek üretimin her alanında hizmet verme şansı bulduk. Makine ve makine aksamlarımızın yanı sıra komple projelerimiz Avrupa ülkeleri Almanya İtalya ve Avusturya’ya da ihraç edildi.

Bu proje uygulamaları pnömatik elemanlar ve pnömatik otomasyon alanında bilgi birikimi ve yapabilirliğe ulaşan firmamız otomasyon ve modern üretim araçlarında dışa bağımlı ülkemizin ihtiyaçlarından biri olan pnömatik manipülatörün Türkiye’de yerli üretimine başlamıştır.

Altı projesi TÜBİTAK tarafından hibe desteği almış iki projesi KOSGEB tarafından kabul edilmiş firmamız tüm dizayn ve projelerini Solidworks Premium Office programlarında simülasyon ve testler yaparak gerçekleştirmektedir. Sahip olduğu ISO 9001 ve ISO 3834 sertifikalı üretimiyle CE sertifikalı imalat ve uygulama gerçekleştirmektedir.

Ürün Mesuliyet Sigortası altında tüm ürünlerimiz 2.000.000€’ya kadar maddi ve 1.000.000€’ya kadar kişisel zararlara karşı sigortalıdır.

Günümüzde ERHA Mühendislik 3.200 m² kapalı alanı 2.000 m² açık alanında gelişmiş tezgâh parkuru ve 50+ personeliyle hizmet vermektedir.

Dünya pazarını hedefleyen ERHA Mühendislik, Türk malı amblemli pnömatik manipülatörleriyle dünya pazarında boy göstermektedir.

Geçen zaman içerisinde tecrübelerimizi ve müşteri tabanımızı genişleterek üretimin her alanında hizmet verme şansı bulduk. Makine ve makine akşamlarımızın yanı sıra anahtar teslim projelerimiz başta Almanya, İtalya ve Avusturya olmak üzere tüm dünyaya ihraç edilmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İmam Rabbani Cad. Bayraktarlar Sok. No:4/2, 34885, SANCAKTEPE İSTANBUL
+90 216 466 31 35
+90 216 364 05 91

Firma İletişim Formu



6.017 kez görüntülenmiştir