UNİMAK MAKİNA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

Sıhhi seramik endüstrisi için özel yapım makine ve ekipmanların tasarımı, mühendisliği ve üretimi konusunda uzmanız. Anahtar teslimi proje olarak komple sıhhi tesisat tesisleri kuruyoruz. Seramik endüstrisindeki diğer alanlar için filtrasyon teknolojileri, malzeme taşıma çözümleri ve taş ayırma ekipmanları ile birlikte çözümler sunuyoruz.
Tesislerimiz Bursa'da, 24000 m2 açık alan içerisinde 8400 m2 kapalı alan üzerinde, 15 tasarım mühendisi ekibi dahil 120 çalışanı ile bulunmaktadır.
İhracat Pazarları
Pazarlama faaliyetlerini ihracat pazarlarına odaklayarak, ciromuzun% 85'ine yaklaşan bir ihracat oranı yakaladık ve müşteri tabanımızı dünya çapında 40'tan fazla ülkeye genişlettik. Özellikle Orta Doğu, Kuzey Afrika, Doğu Avrupa ve Asya bölgelerinde önemli bir pazar payına sahibiz. Sıhhi tesisat teknolojileri ve çözümleri sunarken, ortaklarımız ve müşterilerimiz olarak Villeroy & Boch, Duravit, Roca ve Kohler gibi önde gelen uluslararası üreticileri dahil etmekten gurur duyuyoruz.
Küresel Bir Marka
En son teknolojilere, Araştırma ve Geliştirmeye sürekli yatırım ve çevre dostu teknolojiye sahip, hepimiz makineleri için en iyi bileşenleri kullanma kararlılığıyla desteklenen küresel bir markayız.
İş tekrarı
Müşteri memnuniyetini sağlamak için sürekli çalışıyoruz ve yüksek seviyede tekrarlanan işimizle gurur duyuyoruz. Başarımızın anahtarı, kaliteyi optimum teknoloji seviyeleriyle birleştirmemiz ve bunun sonucunda müşteri ihtiyaçlarımızı karşılayan ekipman tasarımları için makul yatırım maliyetleri oluşturmamızdır.

Komple Vitrifiye Seramik Tesisi Planlama ve Kurma, Vitrifiye Seramik Makine ve Ekipmanları, Özel Amaçlı Makina ve Komple Otomasyon Sistemleri, Konveyör Hatlar, Yay Taşlama Makinaları, Pah Kırma Makinaları, Tabii Taşları Şekillendirme Makinaları ve Komple Tesisleri, Yaş ve Toz Boya Tesisleri, Filtre Presler, Kablo Makineleri

Ahmetbey Mahallesi Nilüfer Caddesi No: 128, 16370, OSMANGAZİ BURSA
+90-224-281 22 25
+90-224-281 22 30

Firma İletişim Formu



27.991 kez görüntülenmiştir