TEKMAK VALF ve MAKİNA SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.

Tekmak, 1970 yılında kurulmuş olup 2500 m2 kapalı alanda modern tezgahları ile donatılmış fabrikasında pnömatik ve hidrolik ekipmanlar üretmektedir. 2001 yılı itibariyle ISO 9001:2000 Kalite Güvence Belgesi olan TEKMAK ürün çeşitlerini arttırıp eski ürünlerini de geliştirerek sektöre en iyi hizmeti vermektedir.

Tekmak profesyonel yönetim sistemi genç başarılı kadrosuyla gerek satış ve pazarlama gerekse teknik destek sağlama konularında gösterdiği başarılarla sektörde hak ettiği yerde olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Misyonumuz...

Yüksek standartlı, kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak.
Her zaman fikri tüketen değil fikir üreten olma amacımız, çalışmalarımızla salt Türkiye'yi değil tüm dünya ülkelerini pazar olarak görmekteyiz.
Profesyonel disiplin ve amatör bir ruh ile çalışan kadroya sahip olmak, yerel ve küresel bakış açısına sahip bir kurum olarak sektördeki öncü rolünü korumak.
Ürettiğimiz bütün ürünlerde marka olmak.
Kaliteyi hep ön planda tutmak

Vizyonumuz...

Şirket Olarak yaptığımız işlerde ve ürünlerde en iyisini yakalamak.
Çalışanlarımıza, ortaklarımıza, müşterilerimize davranışlarımızda; karşılıklı saygı, itibar ve dürüstlük temel ilkemizdir. Sürekli kalite iyileştirme anlayışını benimsemek paylaşmak, bilgi ve becerilerimizi müşterilerimizin hizmetine sunarak, müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutmak.
Dünya markası olarak anılmak...

Pnömatik Valfler, Solenoid Valfler, Pnömatik Silindirler, Hidrolik Silindirler, Hidrolik Üniteler, Hidrolik Valfler, Pnömatik Fittingsler, Pnömatik Hortumları, Borular

Bakırcılar Sanayi Sitesi Karanfil Caddesi No: 21 , Beylikdüzü, 34500, BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL
+90-212-875 44 75
+90-212-875 45 51

Firma İletişim Formu



19.191 kez görüntülenmiştir