ŞAFAK MAKİNA YEDEK PARÇA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

ŞAFAK MAKİNA Yedek Parça San. ve Tic. A.Ş 1955 yılında Sayın Fethi ÇATALAY tarafından İstanbul'da kurulmuştur Tek torna tezgahı ile 1955 yılında başlayan üretim, 1979 yılında Dündar ÇATALAY, Serdar ÇATALAY ve Erdal ÇATALAY ile ikinci jenerasyonun devreye girmesi sonucunda gelişme ve büyüme sürecine girmiştir. ŞAFAK MAKİNA A.Ş. 1998 yılında İstanbul Samandıra' daki 10.500 m 2 kapalı alan üzerine kurulmuş yeni fabrikasına taşınarak entegre bir tesis haline gelmiştir. Düzce organize sanayi bölgesinde 24.000 m2 kapalı alana sahip fabrikanın inşaatı da henüz devam etmektedir.

Firmamız tüm dünya otomotiv ve traktör ana sanayilerine 1000' in üzerinde farklı ürün üretmektedir

Fabrikamızda yüksek ve düşük basınçlarda çalışan bağlantı elemanları, boru hortum kompleleri, klima, yakıt ve fren boru kompleleri, ticari araç kompresörleri, fren egzost klapeleri, özel motor parçaları ve piyano grubu kompleleri, Ford transit V184 projesi vakum pompa üretimi yapılmaktadır.

Firmamız CNC Talaşlı İmalat, Boru Büküm Makina parkları ve Dövme, Kaplama destek tesisleri ile müşteri beklentileri doğrultusunda üretim yeteneğini geliştirmeye devam etmektedir. Mühendislik çalışmaları ile tasarlanan ve üretilen makinaları yalnızca kendi kullanmayarak, dünya piyasasına kendi teknolojisini sunmaktadır.Bunun en güzel örnekleri CNC boru büküm ve uç şekillendirme makinalarıdır.

Makina imalat ürünleri
Boru ve hortum kompleleri
Dengeliyici valf
Egzost fren kompleleri
Hava filtresi
Hidrolik direksiyon kompleleri
üretim hattı
Konnektör ve bağlantı elemanları
Özel motor parçaları ve valf train
sistemleri
Pnömatik silindirler
Radyatör, hava ve klima parçaları
Ticari araç kompresörleri
Vakum pompası
Yakıt ve fren boru kompleleri

 

 

 

Küçükbakkalköy Mah. Kocasinan Cad. Selvili Sok. No:4 Canan Business 16.Kat, 34750, ATAŞEHİR İSTANBUL
+90-216-311 79 50
+90-216-311 79 54 & 55

Firma İletişim Formu



26.569 kez görüntülenmiştir