NİK MAKİNA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

AKDENİZ MAKİNA; 1991 yılında dijital elektronik punta makinaları, redresörler, regülatörler , kaynak makinaları üretimi için kurulmuştur . Bugüne geldiğimizde ; konusunda uzman deneyimli profesyonel kadrosu ve tecrübesi ile müşterilerinin verimliliğini ve üretim kalitesini arttırmayı misyon edinen yenilikçi çözümler sunar .

Standart direnç kaynak makinalarının üretimi Akdeniz in üretiminin çok küçük bir kısmını kapsamaktadır . Gelişen teknoloji ve müşteri beklentisi artık prosese özel kaynak ve montaj otomasyonu çözümleri talebini doğurmuştur . AKDENİZ, bugün özellikle kaynak otomasyonu alanında sektörün önde gelen firmaları arasındadır .

CE standartları ve işgüvenliği kurallarına uygun çözümler sunan firmamız , müşteri ihtiyaçlarının ve önceliklerinin analiz edilmesi, optimum üretim ve kalite kriterlerinin belirlenerek en iyi çözümün sunulması yolunda sürekli gayret göstermektedir .

Müşteri memnuniyeti için satış öncesinde olduğundan fazlası ile satış sonrası hizmetlere verdiğimiz önem ile her geçen gün müşteri portföyümüzü genişletmekteyiz . Müşterimize verdiğimiz güven onların aynı zamanda çözüm ortağı olduğumuz gerçeğini ön plana çıkarmaktadır . 
Tübitak Proje Desteği çalışmaları ve Üniversite Danışmanlıkları alınarak son teknoloji ürünü CNC veya PLC kontrollü tam otomatik kaynak otomasyon çözümleri artık seri üretim konularımız arasındadır . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akçaburgaz Mah. 1573 Sok. No:1/31, 34538, ESENYURT İSTANBUL
+90-212-485 88 71
+90-212-485 88 62

Firma İletişim Formu



24.167 kez görüntülenmiştir