İLERİ TEKNİK MAKİNA SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ.

1984 Yılında Bursa'da kurulan İLERİ TEKNİK, 1995 Yılında üretmeye başladığı daire testere makineleri konusunda ürün geliştirme yeteneği ile sektöründe daima ön sıralarda yer almıştır. İlk başlarda manuel makinelerle başlayan ürün yelpazesine daha sonra yarı otomatik ve tam otomatik modeller de eklenmiş ve günümüzde yükleme sistemli CNC makineler üretir hale gelmiştir.

Öncelikle hedef yurtdışı pazarı olduğu için CE çalışmalarına başlanmış ve 2000 yılında bu çalışmalar tamamlanarak makinelerin CE normlarına uygun olarak üretimine geçilmiştir. Aynı zamanda tasarım grubu müşteri geri dönüşlerini de değerlendirerek ürün geliştirme çalışmalarını yürütmüştür.

Tüm bu çalışmaların neticesinde İLERİ TEKNİK bugün, üretiminin %70'ini ihraç etmekte ve çalışanları ile birlikte ülke ekonomisine önemli bir katkı sağlamaktadır.

2012 yılı itibariyle başlıca ihracat pazarları; İngiltere, Almanya, Hollanda, Fransa, Belçika, İspanya, Norveç, Finlandiya, Romanya, Bulgaristan, Polonya, Slovenya, Hırvatistan, Ukrayna, İran, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Lübnan, Mısır, Cezayir, Sudan, Güney Afrika, Hindistan olarak gerçekleşmiştir.

Sonuç olarak; İLERİ TEKNİK, koşulsuz müşteri memnuniyetine odaklanmış üretim ve hizmet anlayışı, kaliteden ödün vermeyen yapısıyla sektörde seçkin bir konuma sahiptir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOSAB Gürgen Cd. No:4, 16140, NİLÜFER BURSA
+90-224-411 05 37
+90-224-411 05 38

Firma İletişim Formu



25.240 kez görüntülenmiştir