GÜCÜM POMPA-MAKİNA SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ.

GÜCÜM POMPA Makine sanayi 1970 yılında İstanbul Hasköy’de kuruldu. Pompa tamiratı yapan bir atölye olarak kurulan firmamız, kendi isminde GÜCÜM marka ürünler üreterek, ve ürün yelpazesini sürekli genişleterek sektöründe tek ve lider firma olma özelliğini geçen yıllar boyunca korumuştur. Üniversal tezgahlarla yapılan üretim yerini, üretimin her aşamasında bilgisayar destekli tezgahlarla yapılan Dünya standartlarında bir kaliteye bırakmıştır. Türk Standartları Enstitüsü tarafından kalitemizin Avrupa normlarına uygunluğu tescil edilmiştir.

Gücüm pompa 5-3600 m³/h kapasite aralığında ve 60 çeşit pompa üretmektedir. Firmaların ihtiyaçları doğrultusunda komple vakum üniteleri de yapmaktayız.

Gücüm markalı vakum pompaları geçtiğimiz yıllar boyunca çeşitli sanayi uygulamalarında ve onlarca sektörde kalitesini, uzun ömürlü ve verimli çalışmasıyla kanıtlamış ve Gücüm ismini gerçek bir marka haline getirmiştir. Ürünlerimiz başta gıda, kimya, plastik, tekstil, toprak, cam-seramik, sağlık, kağıt, deri olmak üzere pek çok sektörde kullanılmaktadır.

İmalatımızın %30 unu İsviçre, Almanya, Avusturya, İtalya, İspanya, Polonya, Amerika, Mısır, Suriye, Ürdün, Fas, Tunus, Cezayir, Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Bulgaristan, Yunanistan, İsrail’e ve Hong Kong’a ihraç etmekteyiz

Monoblok Vakum Pompaları
Paletli Vakum Pompaları
İki Kademeli Vakum Pompaları
Tek Kademeli Vakum Pompaları
Santrifüj Pompalar
Vakum Üniteleri

Keçeci Piri Mahallesi Toygar Sokak No: 19/A, 34485, BEYOĞLU İSTANBUL
+90-212 254 80 93-94-95
+90-212-250 60 86

Firma İletişim Formu



27.560 kez görüntülenmiştir