ELKON ELEVATÖR KONVEYÖR ve MAKİNA SAN. ve TİC. A.Ş.

1975 yılında kurulan ELKON Beton Santralleri, beton santrali üretiminde köklü bir geçmişe ve deneyime sahiptir.

40 yılı aşan tecrübesiyle ELKON Beton Santralleri, yalnızca Türkiye'nin değil aynı zamanda yıllık üretim ve satış rakamları ile Avrupa'nın da en büyük beton santrali
üreticisidir.

Yaptığı başarılı ihracatlar ile Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin her yıl açıkladığı "En Büyük 1000 İhracatçı Firma" arasında 2006 yılından bu yana yer alan tek beton santrali üreticisi olarak sektördeki tartışmasız liderliğini sürdürmektedir.

İnovasyonu ve üretimde en ileri teknolojilerin kullanımını amaçlayan ELKON, farklı coğrafyalardaki müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için mobil, kompakt, sabit ve şantiye tipi beton santrallerinin yanı sıra çekilebilir beton pompaları, beton geri dönüşüm sistemleri, çimento siloları, çimento besleme sistemleri ve beton blok makineleri yle geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca beton blok, kilitli parke taşı, boru, boşluklu beton, kolon, kiriş gibi prekast ürünler üreten işletmelerin ihtiyaç duyduğu; özel olarak tasarlanan beton santralleri, havai beton taşıma kovaları ve yer kovaları da ELKON’un müşterilerine sunduğu ürünler arasında yer almaktadır.

ELKON, dünyanın önde gelen inşaat ve hazır beton firmaları tarafından tercih edilen ürünleri ile birçok farklı uygulamada performansını, dayanıklılığını ve verimliliğini kanıtlamış, Avustralya’dan Kanada’ya, Almanya’dan Güney Afrika’ya kadar 6 kıtada 130’dan fazla ülkede, 4000 adet beton santraliyle başarısını ispatlamış küresel bir markadır.

ELKON’un en teknolojik beton santrali üretim fabrikalarına sahip olma vizyonuyla yaptığı teknolojik yatırımlar çerçevesinde, üretim hatlarına 13 farklı kaynak robotu istasyonu eklenmiştir. Böylece üretilen ürünlerin kaynaklı imalat işlemlerinin büyük çoğunluğu tam otomatik kaynak robotları tarafından yapılmaktadır.

Teknolojik üretimin yanında sunulan müşteri odaklı satış sonrası servis hizmetiyle, ELKON, müşterilerinin yedek parça ve servis gereksinimleri en kısa sürede karşılamaktadır. Tüm dünyaya yayılmış geniş servis ağı ile dünyanın en uzak noktasındaki müşterilerine bile hızlı ve etkili satış sonrası servis hizmeti sunmaktadır.

Uzun yıllara dayalı teknik bilgi ve tecrübe ile her zaman en mükemmeli hedefleyen personeli, ELKON'un sürdürebilir başarısındaki en büyük pay sahiplerindendir.

Her zaman teknolojik gelişmelerin takipçisi olan ve inovasyon departmanları ile sektöründe öncü olan ELKON, "Mobil Beton Santralleri", "Kış Koşullu Beton Santralleri", "Konteynır Tip Beton Santralleri", "Kompakt Beton Santralleri", "Şantiye Tipi Beton Santralleri" ve "Yüksek Hızlı Havai Beton Taşıma Kovaları" üretimini Türkiye'de ilk gerçekleştiren üretici olmuştur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esentepe Mah. Gazeteciler Sitesi Dergiler Sk. No: 13, 34394, ŞİŞLİ İSTANBUL
+90 212 288 96 33
+90 212 274 6310

Firma İletişim Formu



12.134 kez görüntülenmiştir