EKOSAN KOMPRESÖR MAKİNA MED.ELK. İNŞ.OTOM. GIDA VE SAN.LTD.ŞTİ

1997 yılında bitirme ödevi ile başlayan, 2012 yılında başkent Ankara’da 260m2 alanda kurulan EKOSAN KOMPRESÖR gün geçtikçe büyüyerek üretimine devam etmektedir. Üretime başladığı bu tarihten itibaren basınçlı havanın yeni yüzü olan EKOSAN KOMPRESÖR’ün ilk hedefi mutlak müşteri memnuniyetidir.
Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, Türkiye pazarında da ana bölgelerde yapılandığı bayi ve servis ağıyla Türk Sanayisine hizmet vermektedir.
EKOSAN KOMPRESÖR Türkiye ve dünya pazarında kabul edilen kurumlar tarafından verilen ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, CE ve Ürün Güvenliği Sertifikasyonu, TSEK, GOST-R gibi bir çok kalite sertifika ve belgesine sahiptir.
Kurulduğu günden bugüne kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile rakiplerinden önde olan EKOSAN KOMPRESÖR ürünleri arasında; kayış-kasnak ve direk akuple, yağ enjeksiyonlu, hava ve su soğutmalı sabit ve değişken hızlı vidalı kompresörler, tek ve çift kademeli pistonlu kompresörler, basınçlı hava kurutucuları, filtre grupları ve hava tankları ile vakum pompaları yer almaktadır.
EKOSAN KOMPRESÖR % 100 yerli sermayeyle kurulmuş olup, ürünlerin gelişimi şirketin bünyesinde yer alan ar-ge departmanı tarafından gerçekleştirilmektedir. Kompresör ve basınçlı hava teknolojilerinde ar-ge ekibinin liderliğinde enerji verimliliği avantajı sağlayan kompresörler üretmekle birlikte standart kompresörlerin enerji verimliliği sağlanması için opsiyonlar sunmaktadır.

Vidalı Hava Kompresörleri
Pistonlu Hava Kompresörleri
Seyyar Vidalı Kompresörler
Gaz Soğutmalı Hava Kurutucuları
Kimyasal Hava Kurutucuları
Basınçlı Hat Filtreleri
Basınçlı Hava Tankları
Vakum Pompaları

 

Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 24. Sokak No:13, 6980, KAHRAMANKAZAN ANKARA
+90 312 815 20 80
+90 312 394 45 85

Firma İletişim Formu



13.585 kez görüntülenmiştir