DEĞİRMEN MAKİNA SANAYİ TİC. LTD. ŞTİ.

ASG Group’un temeli 1953 yılında Mehmet Enver ATASEVEN tarafından atıldı.
1961’de Değirmen Makineleri Sanayi ve Ticaret Kollektif Şirketi adı altında kurulan şirketimiz o günden bu güne kadar, kurucusunun çalışkanlığı ve ileri görüşlülüğünü rehber edinmiş, yenilikler konusunda öncü, kesintisiz ve dinamik bir yatırım anlayışına sahip olmuştur.

2006 yılında Değirmen Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak unvanını değiştiren
firmamız bu tarih itibarı ile üretim kapasitesini artırmak amacıyla şirket bünyesinde bulunan yan sanayi kuruluşlarını aynı çatı altında toplayarak entegre bir tesis haline gelmiş ve faaliyetlerini Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan 14.000 m2 si kapalı toplam 34.000 m2 alan üzerine inşa edilen yeni fabrika binasına taşıyarak üretime burada devam etmiştir.
2009 yılında 1.000 m2’lik yeni bir boyahane kurarak burada, ürettiği makine ve ekipmanların, elektrostatik toz boya ve akrilik boya işlerini yapabilmek için modern bir tesis kurmuştur.

2012 yılında 1.050 m2 alan daha inşa ederek lazer saç kesme makinelerini devreye almıştır.
Bu gün itibarı ile toplam 16.050 m2 kapalı alanda 70’in üzerinde çeşitli tip ve modellerde gıda makineleri imalatını gerçekleştirmektedir. Asg Group’un lokomotifi konumunda olan, Değirmen Makina, makine imalatı, plan, proje
ve diyagram konularında faaliyet gösteren, konusunda ülkemizin en önde gelen şirketlerinden birisidir.

Değirmen Makina, ürün ve hizmetlerini sağlayabilmek için gerekli tesis ve ekipmanların, mühendislik ve imalatını da kendi bünyesindeki şirketleri ile gerçekleştirmektedir. Group şirketleri; 1989 yılında, üretimi yapılan makinelerin pazarlanması ve yurtdışından tedarik edilecek makina ve ekipmanlar için Almanya’da As-com Trading Industrial Products Gmbh şirketini kurmuş. 1991 yılında gurup şirketlerinin uluslararası iş geliştirme misyonunu üslenmek, grubun temel hammadde ihtiyacını karşılamak ve değişik sektörlerin çeşitli makine ve teçhizat tedariki konularında faaliyette bulunmak amacı ile As-com International Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini, Dış ticaret ve ürün pazarlama konuları için 2006 yılında Karagöz International Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini kurmuştur.

Bugüne bakıldığında 10’ un üzerinde değişik sektörlerde bulunan guruba bağlı şirketler faaliyetlerine devam etmektedir.
Değirmen Makina yarım asırdır Türkiye’nin ve Dünya’nın birçok ülkesinde başta un, irmik, bakliyat, hububat, susam ve kahve gibi gıda üretimi yapan firmaların makine ihtiyacını karşılayarak müşterilerinin çözüm ortağı olmuştur.

“Gıda makinaları imalatı sektöründe performansına özenilen, çevre ve yaşam değerlerine saygılı öncü bir şirket olmuştur.” Avrupa Birliği normlarına uygun, çevre ve insan sağlığı yasalarıyla uyumlu, düşük maliyetli, yüksek kaliteli gıda makineleri üreterek müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.
Değirmen Makina, vizyonu ile de dünya standartlarında kaliteli hizmet vermeyi
amaçlamaktadır.

 

4. Organize Sanayi Bölgesi 83404 Sk. No: 6, 27400, ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP
+90-342-357 01 50
+90-342-357 01 59 & 60

Firma İletişim Formu



29.071 kez görüntülenmiştir