BURÇMETAL PLASTİK ÇELİK A.Ş.

2011 yılında kurulan Burç MPÇ; Demir Dışı Metaller, Endüstriyel-Mühendislik-Performans Plastikleri ve Çelik alanında, perakende ve toptan satışa yönelik olarak; kaliteli ürün, hızlı servis ve güçlü teknik altyapısı sayesinde “Metal Plastik Market” yapısı ile hizmet vermektedir. Bu yapıya ilave olarak; son yıllarda imalat alanında yaptığı ve yapmakta olduğu yatırımlar ile endüstriyel ve mühendislik plastikleri imalatında Türkiye’nin önde gelen firması konumunda da faaliyetlerini sürdürmektedir.

İstanbul İMES Sanayi Sitesi’nde faaliyetlerine başlayan Burç MPÇ; artan satış hacmi ve ürün çeşitliğine hizmet edecek stok alanı alt yapısını sağlamak ve de mühendislik plastikleri üretimini gerçekleştirmek amacıyla; 2017 yılında Gebze Plastikçiler OSB’deki 5.500 m2’lik kapalı alandaki yeni yerleşkesine taşınmıştır. Merkez satış ve de üretim faaliyetlerini gerçekleştirdiği bu yerleşkede, ortalama 1.500 ton stok kapasitesi ile müşterilerine hizmet etmektedir.

Gelişen müşteri ihtiyaçları ve daha iyi hizmet etme hedefiyle; 2018 yılında makine parkurunu ve teknik alt yapısı ile ARGE ve kalite kontrol sistemlerini tamamlayarak; hali hazırda satışını yapmakta olduğu çubuk ve levha olarak POM, Polietilen ve Döküm Polyamid ürünlerinin imalatına da başlamıştır. Bu sayede esnek üretim gücü ve fiyat rekabeti anlamında daha da avantaj sağlayarak; güçlü bir plastik üreticisi konumuna gelmiştir. Bu amaca hizmet edecek şekilde, makine parkurunu ve üretim kapasitesini arttırmaya yönelik yatırımları halen devam etmektedir.

Sürekli Artan İhracat Hacmi

Burç MPÇ; kendi imal ettiği mühendislik plastiklerini İspanya, Rusya, Ukrayna, Sırbistan, İsrail, Kuzey Makedonya, Almanya, Pakistan, Azerbaycan ve İran’a sürekli artan bir hacimde ihraç ederek, Türkiye ekonomisine katkı sağlamaktadır. İhracat yapılan ülke sayısını ve ürün miktarını artırmak öncelikli hedefidir.

Metal-plastik market yapısı ile çok çeşit ürünü tek yerden temin etme ve toplam maliyet optimizasyonu…

Müşteri memnuniyeti ve dürüstlüğe dayalı bir şirket kültürü ile ilk kuruluşundan bugüne gelinen süre içerisinde köklü ve güvenilir bir firma olduğunu kanıtlayan Burç MPÇ; müşterilerinin ihtiyacı olan her üründe stoklu çalışması ve uygun fiyat politikası ile kısa zamanda tercih edilen firma olmayı başarmıştır. Günümüzde birçok imalatçı Burç MPÇ tarafından sağlanan alüminyum, pirinç, bakır, bronz, demir, çelik ve endüstriyel plastik ürünlerini kullanarak, hizmet kalitesi ve uygun fiyat avantajını yakalamıştır. Pek çok çeşit üründe, en ucuz olma garantisini verirken; bu garantinin sağlanamadığı ürünlerde ise toplam maliyetinizi en düşükte tutmayı garanti etmektedir. Çözüm odaklı bir çalışma ile tüm müşterilere bu imkân verilir.

Gebze Merkez depo, Bursa, İzmir ve İstanbul İkitelli Şubeleri ile Türkiye Makine ve Talaşlı İmalat Sanayi’nin yaklaşık %70’ine direk teslimat…

Müşteri ihtiyaçlarına yerinde ve daha hızlı cevap verebilmek ve aynı zamanda mevcut stok seviyesini genişletmek amacı ile 2015 yılında Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde ilk şubesini açmıştır. 2021 Ocak ayında İzmir 4. Sanayi Sitesi’nde 2. Şubesi ve 2022 Mart ayında ise İstanbul İkitelli OSB’de 3 Şubesi hizmet vermeye başlamıştır. Merkez ve 3. şubeli yapı ile Türkiye’nin dört bir yanına ambar ve kargo ile gönderim dışında; kendi sevkiyat araçlarıyla her gün düzenli olarak İstanbul-Kocaeli-Bursa-İzmir-Manisa ve Silivri-Çorlu’da direk kapıya teslimat yapılmaktadır, bu sayede Türkiye Makine ve Talaşlı İmalat Sanayi’nin yaklaşık %70’ine direk teslimat yapma kapasitesine ulaşmıştır.

%100 Müşteri memnuniyeti prensibi ile A’dan Z’ye hizmet…

Burç MPÇ; geniş ürün yelpazesi, yüksek stok kapasitesi ve güçlü lojistik alt yapısı ile zamanında teslimat yaparak öne çıkmaktadır. Sipariş alımından teslimata ve son memnuniyet anına kadar olan tüm süreçte, uzman satış ve lojistik ekibi ile her türlü çözüm odaklı yaklaşımı sunar.

Polietilen
PEEK
PET
Polipropilen
Poliamid
Döküm Poliamid
POM
PTFE
PVC
PVDF
Fiber
Epoksi
Akrilik

 

 

İnönü Mh. Gebze Plastikçiler OSB Cumhuriyet Cd. No:35, , GEBZE KOCAELİ
+90 216 540 28 72

Firma İletişim Formu



4.302 kez görüntülenmiştir