ATA MAKİNE İMALAT SANAYİ

Sektöründe uzun yıllar faaliyet gösteren Atamakin, tecrübe ve bilgi birikimiyle çalışmalarına devam etmektedir.

Ulusal bazda bağlantı elemanları yapan tüm firmalara kaliteli ve güvenli hizmet sağlayan firma, alanında uzman teknik ekibi ile gelişen ve değişen teknolojiyi firmasına entegre eden kurum kültürünü özümseyerek global teknolojiyi Türkiye'nin her yerine taşımaktadır. Kurum kültüründe koşulsuz müşteri memnuniyetini en üst noktada tutan Atamakin, kalite, zamanında ve müşteri tarafından uygun görülen yerde iş teslimi akabinde makinenin kullanım şartlarına göre verilen teknik eğitim kursu ile potansiyel ve mevcut müşterilerinin tercihi olmaya devam edecektir.

Ürün teslimi sonrası müşteri desteği sağlayan Atamakin, satış sonrasında çıkabilecek teknik ve mekanik herhangi bir sorun dahilinde makineler bir yıl garanti kapsama altına alınmıştır.

Profesyonel çalışma sistemi ve kurum kültürü ile faaliyetlerine devam eden Atamakin, sizlerle birlikte çalışmanın gurunu yaşamaktadır.

Vizyonumuz
Değişim ve gelişime açık bir firma politikası benimsemiş, koşulsuz müşteri memnuniyetini kabullenmiş alanında uzman lider bir firma.

Misyonumuz
Kalite, güven ve müşteri memnuniyeti odaklı kurum ve hizmet kültürüyle sahip olduğu teknolojiyi kullanım kolaylığıyla birleştirerek sektöründe marka olmak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Horozluhan Mah. Karatay Sanayi Ceylandere Sok. No: 27, 42100, KARATAY KONYA
+90-332-248 33 75
+90-332-249 28 29

Firma İletişim Formu



24.797 kez görüntülenmiştir