ALTINAY ROBOT TEKNOLOJİLERİ A.Ş.

Akademik araştırmalar sonucunda, 1990 yılında Türkiye’nin İlk Endüstriyel Robotu’nu geliştiren ve üreten ALTINAY, Robot Teknolojisinde ülkemizin öncü ve alanındaki en nitelikli kuruluşudur.
20 yıldır lokal ve global sanayi için robotlu üretim teknolojileri geliştiren ALTINAY’ın bu başarısının arkasında teknoloji üreten ve yöneten yetenekli insan kaynağı bulunmaktadır.

2006 yılında 7000 m² Mühendislik alanı ile Robot Teknolojileri Uygulama Merkezinde hizmet vermeye başlayan ALTINAY bugün Tuzla endüstri bölgelerinde, İstanbul Teknopark, ve Gölcük‘teki toplam 5 tesisi ve toplam 13’000 m² kapalı alanda Robotlu esnek üretim teknolojilerinin geliştirilmesine yönelik uluslararası projelerde yer almaktadır. Yurtdışında Almanya’da ve Rusya’da organizasyonlara sahip bulunmaktadır.

ALTINAY, Türkiye, Almanya, Rusya, Fransa, İspanya ve Hollanda başta olmak üzere birçok ülkede yer alan sektörün önde gelen firmalarına projeler yapmaktadır.

ALTINAY, Robot teknolojisindeki yenilikçi çözümleri, kanıtlanmış proje yönetimi ve endüstriyel tecrübesi ile yüksek teknoloji gerektiren projelerde dünyadaki seçkin müşterilerine değer yaratmaya devam edecektir.

ALTINAY’ın mühendislik becerileri, kaynak, birleştirme, montaj, taşıma, transfer, boyama, kesme & parlatma, yüzey işleme, görüşe dayalı robot yönetimi ve kontrol, paketleme ve paletleme alanlarının tamamını kapsar.

ALTINAY olarak robot teknolojileri ve sistem entegrasyonu konularında 20 yılı aşkın deneyimimiz bulunmaktadır. Projelerimiz, gerek tek hücre entegrasyonu veya mevcut bir hattın modernizasyonu gerekse komple anahtar teslimi hatlaı için olsun yüksek hassasiyete sahip mekanik ve elektroniklerin avantajlarıyla hayata geçirilmektedir. Uzun süreli kullanım ömrüne sahip sağlam ve dayanıklı tasarımlar meydana getirmek için yüksek doğruluğa sahip kontrol edilebilir servo motor mimarisi kullanılmaktadır.

Tecrübemiz sayesinde müşterilerimizin maliyetleri düşürürken aynı zamanda kalitelerinin & kapasitelerinin de artmasına olanak sağlamaktadır.

2014 yılı cirosu 50 milyon EUR’nun üzerindeyde olan ve Yönetimi, Tuzla Endüstri ve Ticaret serbest bölgesinde bulunan ALTINAY Grubunun yarısından fazlası Mühendis ve Doktora dereceli olmak üzere yaklaşık 200 çalışanı vardır

Otomotiv Üretim Teknolojileri
Cam İşleme
İntralojistik & Otomatik Depolama
Endüstriyel Otomasyon ve Montaj
Enerji Sistemleri
Fek Fesih Sistemleri
Hareket Sitemleri
İnsansız Sistemler
Özel Makinalar
Modifikasyon Merkezi
Üretim Sistemleri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İstanbul Endüstri ve Ticaret Serbest Bölgesi, Aydınlı SB Mah. Orjin Cd. 10.Sok. K:2/Z01, 34957, TUZLA İSTANBUL
+90 (216) 581 32 00
+90 (216) 581 32 90

Firma İletişim Formu



26.324 kez görüntülenmiştir