A.C.T. OTOMOTİV MÜHENDİSLİK DAN. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

2005 yılından beri otomotiv sektörüne hizmet veren ACT Otomotiv, 2011 yılından beri tecrübesini Birleştirme Teknolojileri alanında yoğunlaştırmış ve MACTERA markası ile Perçin Makinaları ve Direnç Kaynak Makinaları üretimine başlamıştır.

MACTERA, tecrübeli tasarım, üretim ve devreye alma ekibi ile perçinleme, punta kaynağı, projeksiyon kaynağı, dikiş kaynağı, tel kaynağı, alın kaynağı ve özel kaynak çözümleri sunmaktadır.

Hatasız ürünleri yüksek verimle üretmek için gerekli olan proses iyileştirmelerini ve özel çözümleri belirleyerek, sadece makina imalatçısı değil, mühendislik ortağı olarak müşterilerine hizmet vermektedir.

Konusunda tecrübeli teknik servis ekibi ile mevcut makinaların günümüz teknolojisine uygun revizyonu, bakım ve servis hizmetlerini de vermektedir.

2012 yılından beri Uludağ Üniversitesi Ulutek Teknopark’ da bulunan Ar-Ge Ofisi ile Birleştirme Teknolojileri konusundaki Ar-Ge çalışmalarını yürütmektedir.

MACTERA Birleştirme Teknolojileri Enstitüsü ile endüstri için gerekli eğitim ve seminer hizmetleri ile test laboratuvarını hizmete sokmak için gerekli çalışmalara başlamıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

NOSAB 208. Sokak, No:4, 16140, NİLÜFER BURSA
+90 (224) 241 2631

Firma İletişim Formu



36.223 kez görüntülenmiştir